Gå direkt till innehåll
Carl Thorfinn ny chefsjurist och affärsområdeschef för juridik på Nabo

Pressmeddelande -

Carl Thorfinn ny chefsjurist och affärsområdeschef för juridik på Nabo

Carl Thorfinn, närmast från Fastighetsägarna Service, blir ny chefsjurist och affärsområdeschef för Nabos juridiska verksamhet med start 17 oktober.

Nabo lanserades 2019 efter en sammanslagning av tre förvaltningsbolag och ett mjukvarubolag. Bolaget har på mindre än fyra år etablerat sig som en ledande aktör inom bostadsförvaltning med såväl ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt ett affärsben med juridiska tjänster för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Nu tillträder Carl Thorfinn som ny chef för affärsområdet med juridiska tjänster på Nabo. Juristteamet består idag av 15 jurister i Göteborg och Stockholm.

Carl har lång erfarenhet av att arbeta som jurist/konsult på internationella byråer samt leda team av jurister. Carl kommer senast från rollen som chefsjurist och affärsområdeschef på Fastighetsägarna Service, där fick Carl verksamheten att växa med bibehållen god kvalitet och ökad lönsamhet. Innan dess har Carl dels varit på myndighet (PRV) och dels arbetat som bolagsjurist på välkända svenska börsföretag som Swedish Match och Volvo Cars.

”Nabo har på kort tid byggt upp en juridisk verksamhet från start med fokus på att snabbt och enkelt hjälpa styrelseledamöter och fastighetsägare att hantera de olika frågor som fastighetsägare och styrelser ställs inför, såväl stora som små. Med Carl kommer Nabo kunna ta nästa kliv i att växa och förädla juridikområdet och bli en ledande aktör inom fastighetsjuridik”, säger Fredrik Fexe, vd på Nabo.

”Nabo har på imponerande kort tid byggt upp en juridisk verksamhet med fokus på långsiktig nytta för kunden. Nu ska vi fortsätta bygga upp juristfunktion där vi med hög kvalitet kan erbjuda de juridiska tjänsterna nationellt och för alla fastighetsägare. Vi kommer att sträva efter att ha ännu högre och snabbare tillgänglighet och även viss juridisk vägledning utan avgifter till Nabos förvaltningskunder. Vi kommer även att utmana den traditionella juristbranschen och erbjuda vissa tjänster till fasta priser. Våra jurister på Nabo ska skapa trygghet för kunden genom att minimera risker, vara kostnadseffektiva och säkerställa hög kvalitet i de juridiska tjänster vi levererar.”, säger Carl Thorfinn, ny chefsjurist och affärsområdeschef för juridik på Nabo.

För mer information:
Carl Thorfinn, chefsjurist och affärsområdeschef på Nabo
carl.thorfinn@nabo.se, 0720-715194

Ämnen

Kategorier


Om Nabo
Nabo formar framtidens förvaltning och boendetjänster. Med den enda digitala förvaltningsplattformen specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i kombination med engagerade experter så förenklas vardagen för kunderna. Tjänsterna som erbjuds är inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridik. Bolaget har cirka 280 medarbetare i Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Uppsala och Söderhamn.

Kontakter

Fredrik Fexe

Fredrik Fexe

Presskontakt VD Talesperson 0705-45 94 10
Andreas Wissén Berglind

Andreas Wissén Berglind

Presskontakt Marknadschef Marknadsfrågor 073-300 27 27