Gå direkt till innehåll
Nabo välkomnar Madeleine Robinson Rundgren som ny HR-chef

Pressmeddelande -

Nabo välkomnar Madeleine Robinson Rundgren som ny HR-chef

Madeleine Robinson Rundgren blir ny HR-chef på Nabo. Hon har lång och bred erfarenhet inom strategisk, operativ och verksamhetsnära HR från personalintensiva tjänsteföretag. Madeleine kommer senast från detaljhandelsföretaget Rusta, som gjort en spännande tillväxtresa i Sverige och Europa.

För Nabo, som en ledande fastighetsförvaltare, är kompetenta och välmående medarbetare nyckeln till framgång. Genom att prioritera medarbetarna kan Nabo fortsätta att stärka sin position som en pålitlig och ansedd aktör inom fastighetsförvaltning. Där får nu Madeleine Robinson Rundgren nyckelrollen.

- Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste framgångsfaktor. Det är de som gör våra kunder nöjda och utvecklar oss som företag. Därför är jag oerhört glad att vi rekryterat Madeleine som jag vet kommer att kunna utveckla hela vårt team och arbetsplats ytterligare, säger Fredrik Fexe, VD på Nabo.

Nabo har över 300 medarbetare som tillsammans förvaltar fler än 3000 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter i hela Sverige.

- Nabo har en fantastisk spännvidd bland sina medarbetare, från juridisk till teknisk till ekonomisk förvaltning där de har väldigt duktiga medarbetare inom alla områden. Jag ser mycket fram emot att bli en del av det härliga teamet på Nabo där vi tillsammans kommer att utveckla en ännu bättre arbetsplats, säger Madeleine Robinson Rundgren.

Madeleine kommer senast från detaljhandelsföretaget Rusta där hon verkat som HR-chef. Före det har hon arbetat i en rad olika roller inom HR, bland annat som HR-chef på Metria och Avega Group. Hon har även varit headhunter inom chefsrekryteringar på K2 Search och HR-konsult på bland annat If Skadeförsäkring samt Konsultchef på Connecta och Proffice.

Ämnen


Om Nabo

Nabo formar framtidens förvaltning och boendetjänster. Med den enda digitala förvaltningsplattformen specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i kombination med engagerade experter så förenklas vardagen för kunderna. Tjänsterna som erbjuds är inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridik. Bolaget har cirka 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Helsingborg, och Söderhamn. Nabo har haft en organisk tillväxt på ca 30% per år från 2019 till 2022 och omsätter idag 300 miljoner kronor på årsbasis. Nabo är en del av Odevo, en ledande internationell aktör som utmanar den traditionella branschen för förvaltning av fastigheter och bostäder. Odevo-gruppen har etablerat sig på fyra marknader och är idag verksam i Sverige, Finland, Storbritannien och USA.

Kontakter

Fredrik Fexe

Fredrik Fexe

Presskontakt VD Talesperson 0705-45 94 10
Andreas Wissén Berglind

Andreas Wissén Berglind

Presskontakt Marknadschef Marknadsfrågor 073-300 27 27